Φωτια Κερατεα Τωρα - N4mxn Xabopohm / Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού.

Φωτια Κερατεα Τωρα - N4mxn Xabopohm / Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού.. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο.

Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο.

Mainetai H Fwtia Sthn Keratea Ekkenwnontai Oikismoi Kaigontai Spitia Pnigetai Stoys Kapnoys H Perioxh
Mainetai H Fwtia Sthn Keratea Ekkenwnontai Oikismoi Kaigontai Spitia Pnigetai Stoys Kapnoys H Perioxh from i1.prth.gr
Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού.

Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

2dhhwoy Wew5im
2dhhwoy Wew5im from s.tvopen.gr
Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid).

Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο

Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού.

Fwtia Twra Sthn Keratea Konta Sta Spitia Oi Floges Ekkenw8hke Oikismos Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Sthn Keratea Konta Sta Spitia Oi Floges Ekkenw8hke Oikismos Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid).

Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη φωτια κερατεα. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook